Hizmetlerimiz

Hizmetler

Tedavilerimiz

Estetik Gülüş Tasarımı

Dudaklar, diş eti, dişler gibi bir takım estetik kriterlerin ayrı ayrı ve birbiri ile olan ilişkisinin değerlendirildiği, detaylı estetik analizleri kapsayan, gülüş şeklinin değerlendirilmesidir

Lamine Diş Uygulaması

Dişlerin kesilmeden sadece ön yüzlerinin 0,3-0,7mm arası inceltilerek yapılan ve sağlam diş dokusunun en az kaybedildiği yöntemdir.

İmplant Tedavisi

Implant diş eksikliklerinde üzerine protez yapmak için kullanılan titanyum vida sistemidir. Çene kemiğine yerleştirilen dental implantlar diş kökü gibi görev yaparlar.

Ortodontik Tedavi

Diş büyüklükleri, çene büyüklüğü ile uyumlu olmadığı zaman dişler çeneye yerleşmek için çapraşık ya da aralıklı dizilir. Bu gibi dişsel ve iskeletsel bozukluklarda dişleri tekrar olmaları gereken dizime getirmek için ortodontik tedavi uygulanır

Diş Eti Hastalıkları

Dişlerin etrafında yer alan yumuşak dokular yani diş etleri ve altındaki sert doku olan kemik dokusunun tedavisiyle ilgilenen bilim dalı olan periodontoloji; diş eti hastalıkları ve tedavisi olarak bilinmektedir.

Kanal Tedavisi

Dokunun uzaklaştırılıp, kök kanalının şekillendirilmesi, temizlenmesi ve ardından kanalın dolgu maddeleriyle doldurulması işlemine kanal tedavisi adı verilmektedir.

Sinüs Lifting

Azı dişlerini kaybeden hastalarda, zamanla kemiğin dikey konumda eridiği ve sinüs boşluklarının oluştuğu gözlemlenmektedir. Bu uygulama işe uygun ölçülerde diş implantını konumlandırabilmek için yeterli kemik yüksekliğinin oluşmadığı görülür.

Diş Dolgusu

Çürük veya aşınma sebebiyle yapısal bütünlüğünü ve fonksiyonunu kaybetmiş bir dişe, bozulmuş dokuların dişten uzaklaştırılarak yeniden fonksiyon ve görüntüsünün kazandırılması işlemine "dolgu yapmak" kullanılan malzemeye de "dolgu malzemesi" denilmektedir.

Çocuk Diş Hekimliği

Çocuk diş hekimliği olarak da bilinen pedodonti, doğumdan itibaren daimi dişlenme tamamlanana kadar geçen süreçte bebek, çocuk ve genç erişkinlerin ağız ve diş sağlığı ile ilgilenen diş hekimliğinin bir uzmanlık dalıdır. Çocukların, diş hekimine ilk ziyareti eğlenceli ve güzel olmalıdır.

Röntgen ve Tomografi

Ağız ve diş sağlığında teşhis, tedavi planı ve tedavinin takibi aşamalarında görüntüleme yöntemlerinin kullanımı başarıyı artıracaktır. Bu amaçla iki boyutlu görüntü veren radyografiler ve üç boyutlu görüntü veren tomografiler kullanılabilmektedir.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

Güzel bir gün, güzel bir gülümsemeyle başlar.

Uzman Doktorlar

Her biri alanında uzman olan doktorlarımız ile sizlere profesyonel bir hizmet veriyoruz.

Çözüm Odaklı Tedaviler

Diş sağlınız için en doğru tanı ve tedavileri sizlere sunuyor ve sizler için uyguluyoruz.

Destek

Merak ettikleriniz ve sağlığınız için her zaman yanınızdayız.

s.s.s.

Sıkça Sorulan Sorular

Doğal dişler çürük, dişeti hastalığı, kaza vs. gibi nedenlerle kaybedilebilir. İmplant tedavisiyle bu dişsiz boşluklara kişinin kendine aitmiş gibi yeniden “diş” yapılabilir. İmplant tedavisi çene gelişimini tamamlamış ve genel sağlık durumu iyi olan her hastada uygulanabilir. Çok nadir görülen bazı sağlık problemlerine sahip hastalar dışında iyi ağız hijyenine sahip, diğer dental problemleri giderilmiş hastalarda implant tedavisi 35 yıldır %98’e varan başarı oranıyla uygulanmaktadır. Ayrıca son yıllarda görüntüleme ve ileri cerrahi tekniklerin gelişmesi implant için yetersiz kemik kavramını neredeyse geçersiz kılmıştır.

Diş hekimini sadece ağrı ve hassasiyet gibi rahatsızlıklar duyduğumuzda değil düzenli olarak 6 ayda bir ziyaret etmeliyiz.

Bu periyodik kontrollerle, başlangıç aşamasındaki çürükler tespit edilir.
Böylelikle çürük ilerleyip, dişlerde kanal tedavisine ihtiyaç duyulmadan diş tedavisinin yapılması sağlanır.

İleri derecedeki diş eti rahatsızlıklarının sağlıklı dişlerin kaybına neden olması sebebiyle, diş eti hastalıklarının erken teşhisi açısından da düzenli kontroller önemlidir.
Bu sayede hem geniş kapsamlı tedavilere ihtiyaç duyulmadan, koruyucu diş hekimliği ile ağız sağlığımızın devamlılığı sağlanır hem de zaman ve bütçe kaybının önüne geçilir.

Kanal tedavisi çok büyük bir oranda 1 yahut 2 seansta biter. Sadece dişte akut enfeksiyon varsa (apse ), ateş , halsizlik gibi sistemik belirtiler görülüyorsa kök kanallarının içerisine daha uzun süreler kalacak dezenfektan ilaçların konması gerekebilir. Böyle durumlarda da 3-4 seansda biter.

İmplant tedavisinin en önemli avantajı, komşu doğal dişlere zarar vermemesidir. Bunun yanında kemik erimesini engellemesi, yapılan protezleri hastanın doğal dişi gibi hissetmesi, diğer önemli farkları arasındadır.

Yaprak porselen hemen hemen her hastaya uygulanabilmektedir. Diş gıcırdatma,tırnak yeme, kalem ısırma gibi parafonksiyonel alışkanlıkları olan hastalara uygulanmaları sınırlıdır. Bu parafonksiyonlar ve çenelerinizinizin kapanış biçimi değerlendirilerek karar verilir.

Hasta Yorumları